CSC Dumbrăviţa rămâne fără victorie deşi a deschis rapid scorul cu Viitorul...

CSC Dumbrăviţa rămâne fără victorie deşi a deschis rapid scorul cu Viitorul Pandurii. Apariţie inedită în tribuna de la Ghiroda

0
DISTRIBUIȚI
Foto: cscdumbravita.ro

Alb-verzii rămân fără succes în noua stagiune de Liga 2 deşi au marcat din primul minute al întâlnirii disputate la Ghiroda cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu. CSC Dumbrăviţa a încheiat la egalitate, scor 1-1, întâlnirea cu gorjenii, care au marcat tot în prima parte, dintr-o lovitură de pedeapsă.

O prezenţă inedită în tribuna arenei „Emilian Pavel”, raportată de Radio Timişoara, a fost cea a fostului internaţional Gabriel Torje. Rămas fără echipă după despărţirea de turcii de la Gençlerbirliği, mijlocaşul în vârstă de 33 de ani era azi îmbrăcat cu însemnele Dumbrăviţei şi ar exista posibilitatea ca el să îmbrace şi oficial tricoul alb-verde în acest sezon.

Prezenţa acestuia şi arena din Ghiroda, unde dumbrăviţenii joacă şi următoarea partidă de campionat până se mai „aşează” brazdele pe stadionul propriu, părea să le poarte noroc gazdelor de azi. Prin secunda 56 căpitanul Costel Zurbagiu a înscris cu capul în urma unui balon trimis lung în careul gorjenilor. A fost şi ceva panică în prima parte, Jozic, de la oaspeţi, s-a ales cu capul spart, dar a continuat până la pauză jocul după ce a primit îngrijiri medicale. A fost înlocuit cu ex-polistul Onni Tiihonen înainte de reluarea jocului.

În minutul 33 Viitorul Pandurii a restabilit egalitate dintr-un penalty transformat de Denis Brînzan.


Lovitura de pedeapsă a fost acordată după ce Popa a fost faultat de portarul Trifon. 1-1 avea să fie şi scorul final, în ciuda unor şanse bune de a mai puncta, ale dumbrăviţenilor, prin Paulevici şi Tănase.

CSC Dumbrăviţa are după acest joc doar două puncte, dar din trei meciuri, având restanţa din prima etapă, cu Progresul Spartac. Viitorul Pandurii e doar două locuri mai sus, pe 15, cu trei puncte din trei remize şi un eşec. În etapa a 5-a timişenii joacă pe terenul lui CS Mioveni. Tot în această rundă, CSM Reşiţa a remizat într-o deplasare dificilă, a fost tot 1-1, cu Csikszereda.

Gazda tradiţională a arenei „Emilian Pavel” a debutat ieri cu un succes, scor 2-1, în deplasarea de la Tg. Cărbuneşti, în prima rundă a Seriei 7 din Liga 3.

CSC Dumbrăvița: Trifon – Tismonar (46, I. Tănase), Țieranu, Zurbagiu (cpt.), Ghinescu (46, Gladun) – Cibi (46, Amariei), Salhi – Paulevici, Zaluschi (70, Martinov), An. Toroc – Plokhotnyuk (77, Nortey). Antrenor: Cosmin Stan.

Viitorul Pandurii: Geantă – Mrsulja, D. Savu, Ed. Croitoru, Godja – Brînzan (cpt.; 70, Moisie), Acolatse (90, Geană) – Jozic (46, Tiihonen), Vulpe, Dr. Popa (90, Andreaș) – Gîrbiță (81, Buțurcă). Antrenor: Călin Cojocaru.

UPDATE „Torje doar se antrenează cu noi. Prin Zaluschi, a apelat la mine și m-a întrebat dacă se poate pregăti cu noi, iar eu am fost de acord. Sigur că mi l-aș dori, un jucător cu o grămadă de meciuri în naționala României. Dar să fim serioși! Probabil el își va găsi o echipă unde va primi un salariu mare”, a spus Cosmin Stan după joc despre prezenţa lui Torje între dumbrăviţeni.

„O remiză echitabilă, pentru că au fost două reprize diferite. În prima, ei și-au impus jocul, au evoluat mai bine. În partea a doua, poate și prin prisma schimbărilor pe care le-am făcut la pauză, noi am fost în controlul jocului, dar din păcate nu am reușit să marcăm golul victoriei, deși am avut foarte multe ocazii. Nici nu cred că am mai marcat vreodată la prima fază a unui meci. În loc să ne ajute acest gol, parcă ne-a turnat plumb în picioare, pentru că am făcut o primă repriză slabă, modestă, în care adversarii au fost în control”, a declarat tehnicianul gazdelor despre joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.