Derby comunal timişean între Ghiroda şi Dumbrăviţa, în Cupa României. Buziaşul dă...

Derby comunal timişean între Ghiroda şi Dumbrăviţa, în Cupa României. Buziaşul dă piept cu un alt nume important din vestul ţării

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – Facebook

Duel „CSC”, în turul 3 al Cupei României, pe terenul formaţiei din liga inferioară. Miercurea viitoare CSC Ghiroda şi Giarmata Vii primeşte replica lui CSC Dumbrăviţa, formaţie pe ale cărei urme vrea să calce, adică să ajungă în eşalonul secund, acolo unde alb-verzii încep în weekend al doilea sezon consecutiv.

Învingătoarea Politehnicii, ieri, după reprizele de prelgungiri (scor 2-0), Phoenix Buziaş, pare să aibă o misiune mai dificilă, având de înfruntat, tot „acasă”, pe CSM Reşiţa, care a promovat în vară în Liga 2. Jocul apare programat tot pe arena din Lugoj.

CSC Ghiroda a învins în Turul 2, primul în care a intrat, tot ieri, pe retrogradata Ripensia (care ia startul la nivelul L6, cu juniorii), scor (doar) 2-0, abia intrată şi ea în competiţie, precum alb-violeţii.


Ambele partide se dispută miercuri, 16 august, de la ora 17.30.

Dumbrăviţa, spre deosebire de Reşiţa, care a trecut în Turul 2 de Voinţa Lupac, cu 3-1 în deplasare, a intrat direct în Turul 3 al Cupei României 2023-24.

Alb-verzii se pregătesc mai întâi de primirea Hunedoarei, sâmbătă, de la ora 11, în runda a 2-a a Ligii 2. Alb-verzii au griji legate de starea gazonului, care a suferit mai multe lucrări şi au anunţat că acesta nu se va prezenta în cele mai bune condiţii. Timişenii au mai publicat în aceeaşi informare şi date despre accesul pe arena „Ştefan Dobay”, unul îngrădit şi mai mult de normele FRF, dar care va avea parte şi de mici lucrări de extindere: „În contextul acestor măsuri (impuse de reglementările FRF și cele de ordine și siguranță) de limitare a accesului spectatorilor în anumite sectoare ale stadionului, precizăm că, pe parcursul acestui sezon, se vor construi două noi tribune, tot pe latura dinspre strada Mihai Eminescu: o tribună acoperită ce va avea 92 de locuri, și o tribună în dreapta clădirii vestiarelor, de 112 locuri. Astfel, capacitatea stadionului va crește cu 204 locuri pe scaune”.

Timişenii din Liga 2 au publicat azi şi lotul cu care încep eşalonul secund. Unul format din nu mai puţin de 29 de nume!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.