Două echipe din Serbia şi una din ţară, invitatele alb-violeţilor la Cupa...

Două echipe din Serbia şi una din ţară, invitatele alb-violeţilor la Cupa Poli

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă / SCM Politehnica

SCM Politehnica găzduieşte tradiţionalul turneu amical de pe teren propriu – Cupa Poli – în perioada 18-19 august. Invitatele din acest an ale alb-violeţilor sunt „U” Cluj, din Liga Naţională, respectiv Metaloplastika Sabac şi Proleter Zrenjanin, din prima ligă a Serbiei.

Clujenii au statutul de nou promovată în prima ligă, în timp ce, Metaloplastika Sabac, partener deja tradiţional de teste, este o dublă fostă câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni, medaliată cu bronz a celui mai recent campionat din Serbia.


Proleter Zrenjanin, de partea cealaltă, s-a clasat pe 10 în ultimul sezon.

„Suntem cam la 70-80% din nivelul la care ne dorim să ajungem la începerea campionatului. Am avut evoluții bune la turneul de la Baia Mare, chiar dacă a lipsit Marius Sadoveac, Flavius Cîmpan și am avut și alte probleme medicale. Ne propunem să îmbunătățim relațiile de joc, să perfecționăm acțiunile tehnico-tactice, sistemele de atac și apărare. Ne concetrăm la gestionarea momentelor de superioritare, atât pentru faza de atac, cât și pentru faza de apărare, pentru că a fost un aspect la care am suferit în sezonul trecut. Mai avem trei săptămâni pentru a pune toate detaliile la punct, iar acest weekend îl vom folosi pentru un joc-școală”, a declarat Mihai Rohozneanu, antrenorul principal al lui Poli.

Miercuri seara, handbaliştii au urcat pe scena Teatrului de Vară din Parcul Rozelor, în fața câtorva mii de spectatori, o prezentare a echipei în faţa publicului cu ocazia evenimentelor dedicate Zilei Timişoarei.

Programul turneului:

Vineri, 18 august, ora 16.00, Universitatea Cluj – Metaloplastika Sabac

Ora 18.00, SCM Politehnica Timișoara – RK Proleter Zrenjanin

Sâmbătă, 19 august, ora 11.00, finala mică

Ora 13.00, meciul pentru trofeu

Pe 27 august SCM Poli va fi gazdă pentru CSM Focșani în prima rundă a campionatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.