A doua ediţie a competiţiei cicliste Cupa Pădurea Verde, la finele wekendului

A doua ediţie a competiţiei cicliste Cupa Pădurea Verde, la finele wekendului

0
DISTRIBUIȚI

Duminică, 27 august, la marginea oraşului Timişoara e organizată a doua ediţie a Cupei Pădurea Verde. Un regal pentru pasionații de ciclism de toate vârstele, cu o atenție deosebită acordată copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani.

Sub deviza „Distracție și Mișcare”, Cupa Pădurea Verde aduce în primplan competiții adaptate pentru toate categoriile de vârstă, asigurându-se că fiecare participant se simte parte dintr-un spectacol plin de adrenalină și bucurie. Momentul de început al zilei este dedicat juniorilor, unde copiii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani vor lua startul pe trasee special concepute pentru nivelul lor de experiență și aptitudini.


Prin intermediul acestei competiții, organizatorii doresc să stimuleze pasiunea pentru ciclism și activitatea fizică în aer liber, promovând un stil de viață sănătos și interacțiunea socială. Categoriile de concurs sunt împărțite în funcție de vârste și includ și o secțiune specială, „Familie”, care oferă părinților șansa să pedaleze alături de cei mici pentru o experiență unică și memorabilă.

Participanții vor beneficia de facilități precum cronometrare electronică cu cip, tricou personalizat, medalii, înghețată și puncte de alimentare cu apă și fructe. În plus, organizatorii vor sărbători eforturile și realizările participanților cu premii atractive, pentru a-i motiva să se implice în competiție și să depășească propriile limite.

În cadrul Cupei Pădurea Verde fiecare participant are șansa de a câștiga și mai
mult, prin intermediul unei tombole speciale pentru copii, unde două biciclete
așteaptă să își găsească noii posesori.

Participarea este gratuită pentru copii și părinții lor. Evenimentul este organizat cu finanțare obținută prin Centrul de Proiecte Timișoara.

Pentru mai multe informații și înregistrare, vă rugăm să accesați site-ul oficial
al evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.