Femeie condamnată la închisoare în Franța pentru răpire, depistată de polițiștii de...

Femeie condamnată la închisoare în Franța pentru răpire, depistată de polițiștii de frontieră timișeni

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

În acest sfărșit de săptămână, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad (județul Timiș) au depistat trei persoane pe numele cărora erau emise fie mandate europene de arestare, fie mandate de aducere emise de autorități române sau străine.

„În data de 25 august 2023, jurul orei 22:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – județul Timiș, s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un cetăţean roman în vârstă de 39 de ani. Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în țară, la controlul efectuat de către colegii noștri, s-a constatat că pe numele persoanei de sex feminin a fost emis, de către autoritățile din Franța, un mandate european de arestare pentru infracțiunea de răpire.


Pe numele acesteia a fost dispusă o măsură privativă de libertate pentru o perioadă de 18 luni cu închisoare”, a transmis IPTF Timișoara.

De asemenea, în data de 26 august 2023, în jurul orei 01:20, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – jud. Timiș, s-au prezentat pe sensul de ieșire din România doi cetăţeni români în vârstă de 24 și respectiv 44 de ani, călătorind ca pasageri într-un autoturism înmatriculat în România.

„Cu ocazia formalităţilor pentru ieșirea din țară, la controlul efectuat de către colegii noștri, s-a constatat că pe numele celor doi au fost emise, de către autoritățile din România, două mandate de aducere, ambii find suspecți pentru infracțiunea de furt. Cetățenii români au fost predați unor echipaje din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, au transmis polițiștii de frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.