Încă un accident grav în vestul ţării: două victime sunt în comă

Încă un accident grav în vestul ţării: două victime sunt în comă

0
DISTRIBUIȚI

Încă un accident deosebit de grav s-a produs pe şoselele din vestul ţării în această seară. Două autoturisme s-au ciocnit la limita dintre judeţele Hunedoara şi Arad. În urma accidentului două victime se află în comă.

Accidentul s-a produs după ora 20, pe DN 76, între localităţile Ocişor (Hunedoara) şi Ioneşti (Arad). Patru persoane au fost implicate în incident şi au fost transportate la CPU Brad.

La faţa locului au intervenit Secţia de pompieri Brad şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara.

UPDATE Accidentul a avut loc în jurul orei 20.30, pe D.N. 76, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări.


Coliziunea a avut loc între două autoturisme, unul condus de o femeie de 21 de ani, din Vârfurile, în care se mai aflau un bărbat de 28 de ani, și o femeie de 51 de ani, amândoi din Hălmagiu, și un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Hălmagiu.

„În urma impactului au fost răniți grav conducătorii celor două autoturisme și pasagera de 51 de ani, bărbatul de 28 de ani fiind rănit ușor, la prima vedere. Persoanele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijri medicale de specialitate. Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei, testarea acestora nefiind posibilă la fața locului. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gurahonţ, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă”, a informat IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.