Lucrări la un drum dintr-o zonă turistică a Banatului

Lucrări la un drum dintr-o zonă turistică a Banatului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: DRDP Timişoara / Facebook

DRDP Timișoara a anunţat că a emis ordinul de începere astăzi a lucrărilor de execuție pentru consolidarea a circa 18 kilometri de pe DN 67D Valea Cernei – Băile Herculane, sectorul aflat pe raza de administrare a Regionalei Timișoara.

„Lucrările vor fi executate pe sectoare aflate între km 89+700 – km 108+390, de către Asocierea formată din Trustul de Construcții DROBETA S.A.


& CONREP S.A. & EXPLAN S.R.L. & REAL CONSTRUCT MANAGEMENT S.R.L. & TRANSPORT PUBLIC URBAN DROBETA S.A. Valoarea totală a lucrărilor este de 72.893.210,99 lei, fără TVA, iar durata de realizare este de 18 luni”, se arată în anunţul DRDP Timişoara.

Principalele lucrări care se vor executa sunt înlocuirea structurii rutiere existente, realizarea de ziduri de sprijin, lucrări pentru protejarea taluzului, executarea rigolelor, drenuri pentru eliminarea apei, decolmatări, înlocuire sau reparații la podeţe, amenajarea albiei amonte – aval, refacerea coronamentelor, lucrări la podurile de pe traseu, inclusiv hidroizolații, rosturi de dilatație, parapet, trotuare etc.

DN 67D este administrat, până la km 89+700, de DRDP Craiova, mai arată sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.