Mai multe străzi din Timişoara, temporar fără apă caldă sau fără apă...

Mai multe străzi din Timişoara, temporar fără apă caldă sau fără apă deloc. Anunţurile Aquatim şi Colterm

0
DISTRIBUIȚI

Aquatim a anunţat că azi, până la ora 15, se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Surorile Martir Caceu cu Aleea F.C. Ripensia. Lucrările fac parte din proiectul „Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe alimentarea cu apă pe străzile Surorile Martir Caceu, Martir Cristina Lungu, Aleea F.C.Ripensia, Feleacul, Anghel Saligny și Craiova.

Tot azi şi până la aceeaşi oră, se întrerupe apa, pentru remedierea unor avarii, pe străzile Munteniei, Martir Gogu Opre, Gheorghe Andrașiu, Bulevardul Mihai Eminescu, din Timişoara, precum și în Izvin și Ianova.


De asemenea, sunt lucrări de spălare a reţelei de distribuţie care au dus la întreruperea furnizării apei în Pişchia, până la ora 18, Sacoşu Turcesc, până la ora 14, respectiv în Ghilad, până la ora 15.

În altă ordine de idei, Colterm a anunţat că: „Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum în ziua de marți, de 08.08.2023, de la ora 08ºº la ora 20ºº, la punctele termice SDM și 98”.

Vor fi afectați consumatorii arondați străziIor: Eternității, Calea Șagului, Steaua, Arh. Victor Vlad, Bujorilor, Martir Herman Sporer, Izlaz, Aleea Nicolae Boboc, Arh. Duiliu Marcu, Florilor, în total un număr de 51 de branșamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.