Mai mulți șoferi, lăsați fără permis în mini-vacanța de Sfânta Maria pentru...

Mai mulți șoferi, lăsați fără permis în mini-vacanța de Sfânta Maria pentru că circulau cu viteze mult prea mari pe autostrada A1

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva – Nădlac au desfășurat în perioada minivacanței o acțiune de monitorizare a vitezei de circulație pe autostrada A1.

„În acest context, la data de 15 august, au fost depistate cinci autoturisme, conduse de cinci bărbați, din care unul din județul Timiș, iar ceilalți, cetățeni maghiari și germani, care se deplasau cu viteze cuprinse între 198 și 208 km/h, într-un sector de drum în care limita de viteză era de 100 de km/h, depășind astfel cu până la 108 km/h viteza legală.


Cei în cauză au fost sancționați contravențional cu amenzi de până la 2.900 de lei, fiindu-le suspendată exercitarea dreptului de a conduce până 120 de zile. Atragem atenția șoferilor că viteza este una din cauzele principale de producere a accidentelor cu consecințe grave. Pentru prevenirea acestora, polițiștii desfășoară în permanență acțiuni pentru impunerea respectării vitezei legale de deplasare”, a transmis IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.