Noi întreruperi în alimentarea cu apă în Timişoara şi împrejurimi

Noi întreruperi în alimentarea cu apă în Timişoara şi împrejurimi

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunţat noi întreruperi în alimentarea cu apă caldă în Timişoara, astăzi, până la ora 18, la PT 45A și 45B. Tot pentru lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II’’.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Bucovina, Pan Halipa, Matei Basarab, Ioan Nistor, Iancu Flondor, Cernăuți, Aleea Viilor, Storojineț, Martirii de la Fântâna Albă, Martir Ovidiu Munteanu, Martir Anton Florian, în total un număr de 57 de branșamente.

De asemenea, Aquatim informează că până la ora 16 se va executa o conectare de conducte la intersecția Bulevardului General Ion Dragalina cu Bulevardul Republicii.


Lucrările fac parte din proiectul „Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe Bulevardul Republicii (între General Ion Dragalina și Doctor Iosif Nemoianu), Bulevardul General Ion Dragalina, Andrei Mureșanu, Anton Seiller, Jiul, precum și la Gara de Nord, OMV, MOL, Nokia, Regionala CFR, Camera de Conturi Timiș, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, ZF Group, Vela Dental, Azi Bistro și Bega Electromotor.

Tot azi, până la ora 15, e întreruptă apa, din cauza unor avarii, pe străzile Brândușei, Chișodei, Aleea Viilor, Bucovinei, Ioan Slavici, în Timişoara, precum și în Murani și Ianova.

Mâine, între orele 8-17, e anunţată o conectare de conducte la intersecția străzilor Bârzava și Taborului. Lucrările fac parte din proiectul „Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Lisabona, Aleea Ciobanului, Dunărea si Bârzava (inclusiv la Punctul termic), din Timişoara.

Iar tot joi, la Ghiroda, între orele 9-17, e o conectare de conducte la intersecția străzilor Victoria și Bistra. Se va întrerupe furnizarea apei în „Zona peste pod”. Între orele 9-15, la Temereşti şi Liebling, apa e întreruptă pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.