Număr record de furturi făcute de un bărbat în vestul ţării. Valoarea...

Număr record de furturi făcute de un bărbat în vestul ţării. Valoarea prejudiciului

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-139244624">

Un bărbat de 31 de ani din județul Maramureș a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru 11 infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii din Săvârșin, județul Arad, au fost sesizați luni despre prezența unei persoane cu un bagaj voluminos, bănuită de furt, pe o stradă din Ilteu.

Polițiștii deplasați la fața locului au găsit un bărbat de 31 de ani, din județul Maramureș, care, în urma controlului bagajelor, avea asupra sa 5 cabluri electrice, cu inserție de cupru.

Din cercetările efectuate în perioada 22 iunie – 31 iulie, bănuitul ar fi sustras de la diferite imobile din județul Arad cabluri cu inserție de cupru, cauzând un prejudiciu de aproximativ 6.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut, iar ulterior pe numele acestuia a fost emis de magistrații Judecătoriei Lipova un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.