Peste 200 de kilometri de cabluri date jos de pe stâlpi la...

Peste 200 de kilometri de cabluri date jos de pe stâlpi la Timișoara, în șase luni

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz se laudă astăzi, pe pagina sa de Facebook, cu „recolta” de cabluri tăiate de pe stâlpi în Timișoara: peste 200 de kilometri de cabluri în jumătate de an.

„Peste tot unde tăiem există canale subterane pentru introducerea cablurilor.


Până acum am trecut pe Circumvalațiunii, Gh Lazăr, zona centrală, Piata 700, zona Parcului Botanic, Aradului, Lipovei, str. Cluj, Aleea FC Ripensia. Regretăm disconfortul creat. Firmele de rețele au ignorat somațiile pe care le-am trimis în repetate rânduri pentru a-și muta cablurile în canalizațiile existente. Este responsabilitatea companiilor, care iau bani de la clienți să se asigure de buna funcționare a serviciilor furnizate. Suntem hotărâți să punem capăt acestor practici mutilante pentru frumusețea Timișoarei și să facem ordine pe spațiul public”, a transmis Dominic Fritz.

Acesta nu a scăpat însă de reproșurile timișorenilor, unii reclamând faptul că în unele locuri cablurile tăiate au rămas abandonate.

1 COMENTARIU

  1. taiatile si nu le lasati acolo, iti prinzi capul cand mergi cu bicicleta in ele ca atarna aiurea, nu-s deajuns sanrierele nesemnalizate, practic nu s-a schimbat nimic, asa se.muncea si pe vremea lui robu, tai cablul si il lasi acolo, poti sa schinbi 1000 de primari daca nu se implica personal sa mearga cu tramvaiul si pe jos unde au treaba degeaba

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.