Premierul Ciolacu vede ieftiniri, după o vizită într-un magazin: Cele mai mari...

Premierul Ciolacu vede ieftiniri, după o vizită într-un magazin: Cele mai mari scăderi sunt la cartofii noi, apoi la pâine

0
DISTRIBUIȚI

Cele mai mari scăderi sunt la cartofii noi, apoi la pâine, telemea, făină și mălai, afirmă premierul Marcel Ciolacu. El spune că a mers într-un magazin pentru a se convinge că OUG privind limitarea adaosurilor comerciale la produsele de bază începe să-și producă efectele.

„Protejarea puterii de cumpărare a românilor cu venituri mici și medii, cei mai afectați de inflație, a fost primul obiectiv vizat odată cu preluarea guvernării.


De aceea, m-am bucurat să văd că OUG privind limitarea adaosurilor comerciale la produsele de bază începe să-și producă efectele”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Liderul PSD menționează că a vrut să se convingă de scăderea prețurilor la alimentele de bază și a mers într-un magazin.

„Am vrut să văd cu ochii mei cum s-a aplicat acest act normativ și am mers astăzi într-un magazin Profi din Sectorul 4. Cele mai mari scăderi sunt la cartofii noi, apoi la pâine, telemea, făină și mălai. Îi asigur pe toți românii că, în perioada următoare, toate autoritățile cu competențe de control vor verifica, în toate magazinele, ca acest act normativ să fie corect aplicat astfel încât prețul coșului zilnic al fiecărui român să fie redus”, încheie liderul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.