Război în Ucraina, ziua 524. Un zgârie-nori din Moscova, lovit pentru a...

Război în Ucraina, ziua 524. Un zgârie-nori din Moscova, lovit pentru a doua oară de o dronă UPDATE O persoană rănită într-un atac asupra unui cămin din Harkov

0
DISTRIBUIȚI
Foto: REUTERS/Stringer (arhivă)

Un zgârie-nori din capitala Rusiei, Moscova, a fost lovit de o dronă, a anunțat primarul Serghei Sobyanin. Aceeași clădire a fost atacată duminică, potrivit BBC.

Primarul rus a spus că mai multe drone au fost doborâte în cursul nopții, dar „una a zburat în același turn din complexul Moskva City” care a fost vizat și duminică.

Fațada clădirii a fost avariată la etajul 21, însă nu sunt persoane rănite, a precizat primarul.

Ministerul rus al Apărării a acuzat Ucraina pentru ultimul atac.


Specialiștii independenți nu exclud varianta unui atac sub steag fals. Ucrainenii nu au revendicat responsabilitatea pentru acest incident sau pentru altele asemănătoare specifice, însă președintele Volodimir Zelenski a declarat că atacurile asupra teritoriului rusesc sunt un „proces inevitabil, natural și absolut corect”.

UPDATE Cel puțin o persoană a fost rănită după ce dronele rusești au lovit căminul unui colegiu din Harkov, potrivit Sky News.

Cel puțin o persoană a fost rănită după ce dronele rusești au distrus două etaje ale unui cămin din al doilea oraș ca mărime din Ucraina, au anunțat autoritățile locale.

„Una dintre drone a distrus două etaje ale unui cămin. A izbucnit un incendiu, iar serviciile de urgență sunt la fața locului”, a transmis primarul din Harkov, Ihor Terekhov, pe Telegram

Au avut loc două lovituri în timpul nopții, una asupra colegiului și alta asupra centrului orașului, a explicat șeful poliției din Harkov, Volodymyr Tymoshko.

În timpul atacului în cămin nu se aflau elevi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.