Restricții de circulație la Timișoara, pentru lucrări la drumuri. Cum vor fi...

Restricții de circulație la Timișoara, pentru lucrări la drumuri. Cum vor fi afectate mijloacele de transport în comun

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Primăria Timișoara a anunțat lucrări la drumuri în acest weekend, „pentru a reduce, pe cât posibil, disconfortul în trafic peste săptămână”.

Astfel, între 18 august, ora 05:00 și 19 august ora 08:00, traficul rutier va fi închis la intersecția dintre Calea Aradului și Piața Consiliul Europei, precum și inelul de ieșire de la Iulius Town pe Calea Aradului. Închiderea circulației pe tronsoanele de mai sus se va realiza în vederea așternerii stratului de uzură. Pentru derularea lucrărilor sunt necesare următoarele închideri de circulație și devieri ale traficului:

  • Circulația de la intrarea în oraș pe Calea Aradului se va face pe o singură bandă înspre Calea Alexandru Ioan Cuza și este permisă virarea la dreapta pe Calea Circumvalațiunii;
  • Ieșirea în Calea Aradului de pe Calea Circumvalațiunii va fi închisă:
  • Se va devia circulația prin Pasajul Iulius Town, cu ocolire prin sensul giratoriu de la B-dul Antenei/Calea Sever Bocu.
  • Se închide ieșirea de pe Calea Torontalului în Calea Aradului:
  • Se va devia circulația prin Pasajul Iulius Town, cu ocolire prin sensul giratoriu de la B-dul Antenei/Calea Sever Bocu.

Din data de 19 august, ora 08:00 până în 20 august ora 15:00, intersecția dintre Piața Consiliul Europei, Calea Aradului și Calea Circumvalațiunii va fi închisă, iar circulația va fi deviată prin pasajul Iulius Town.

Legătura de la Calea Aradului la Calea Circumvalațiunii se va face pe strada Miresei, cu ieșire pe Calea Torontalului

Relația de pe Calea Torontalului spre Calea Aradului și Calea Alexandru Ioan Cuza se va face pe la Consiliul Europei cu ieșire la Pasajul Iulius Town.

„În lunile de vară, sunt programate mai multe intervenții, pentru a profita de perioada concediilor, când orașul este mai liber.


Această etapă, cu toate inconvenientele legate de blocaje, este absolut necesară pentru ca lucrările să avanseze și le finalizăm cât mai repede. Recomandăm conducătorilor auto să evite, pe cât posibil, zonele în care există restricții de circulație”, a transmis Primăria Timișoara.

În aceste condiţii, STPT a anunțat că vor aparea modificări la traseele mijloacelor de transport care tranzitează zona, după cum urmează:

– linia Expres 6 va circula deviat pe traseul strada Oituz – Piaţa Mărăşti – Piaţa 700 – strada Gheorghe Lazăr – Calea Circumvalaţiunii – Calea Torontalului şi, în continuare, va urma traseul obişnuit,

– liniile 14, M14 şi M49 vor circula dinspre strada I. I. de la Brad spre Piaţa Consiliul Europei pe traseul Calea Sever Bocu – strada Amurgului – Calea Aradului (în condiţiile în care, la intersecţia străzii Episcop Vasile Lăzărescu cu Calea Aradului, vehiculele nu vor putea vira la stânga spre Consiliul Europei) şi, în continuare, pe traseul obişnuit,

– pe Calea Aradului se va circula pe câte o banda pe sensul de circulaţie, în funcţie de stadiul lucrărilor din zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.