Rock studențesc în inima orașului: SCAR și Dragoș Moldovan au susținut concerte...

Rock studențesc în inima orașului: SCAR și Dragoș Moldovan au susținut concerte la Cazarma U din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Festivalul internațional ISWinT (International Student Week in Timișoara), organizat de voluntarii Ligii Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (Liga AC), împreună cu Universitatea Politehnica Timișoara a programat luni seara la Cazarma U (în spațiul Codru Urban Garden) un concert rock, evenimentul desfășurându-se după parada în urma căreia studenții au defilat pe străzile orașului de pe Bega, fluturând cu mândrie steagurile țărilor de proveniență. În deschiderea evenimentului a cântat formația SCAR, care în fața unui public entuziast a beneficiat de succes.

„Pregătim încet-încet primul album al nostru, iar în concertele live mai cântăm câteva piese Blackjack si Nascut din furtună de la proiectul Reșița Rocks. În seara asta am fost invitați în concert de Dragoș Moldovan și am acceptat cu drag să fim pe aceeași scenă. M-am bucurat maxim că am fost primiți fain de public, noi concertând destul de rar în Timișoara și am fost surprins să văd această locație superbă. Regret că din cauza timpului scurt nu am putut onora bisul cerut de public dar promit să o facem la următoarele concerte. M-am bucurat de concertul ăsta , alături de  fainii mei colegi de gașcă: Dana Borteanu – voce, Sergiu Nadaban – tobe si Andi Jipa – chitara. Sper să nevedem mai curând și mai des pe scenele din Timișoara“, ne-a transmis Adrian Nițulescu, din partea trupei.

Înaintea concertului susținut de Dragoș Moldovan și colegii săi, în fața scenei un grup gălăgios de studenți au fredonat melodii celebre ca „Barbie Girl“ și „Dragostea din tei“, iar o serie de tineri mai puțin pasionați de sound-uri rock au părăsit locația. În fața unui public mai micuț dar foarte pasionat, Dragoș Moldovan și colegii săi de trupă au avut parte și ei de succes, iar la ultima piesă interpretată de cunoscutul muzician care a câștigat concursul Vocea României acesta a intrat în public și a cântat alături de fani. Mai puțin inspirat a fost momentul când gașca a cântat celebra melodie a celor de la Bon Jovi – „Its my life”, dar aplauzele de final ale tinerilor rockeri prezenți la Cazarma U au consfințit o seară plăcută în care rock-ul a fost la putere…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.