S-au pus în vânzare biletele pentru ediția din acest an a festivalului...

S-au pus în vânzare biletele pentru ediția din acest an a festivalului Eurothalia

0
DISTRIBUIȚI

Începând de astăzi, s-au pus în vânzare biletele pentru cea de-a IX-a ediție a festivalului european de teatru Eurothalia, care se va desfășura între 20 și 30 septembrie, ca parte a programului cultural național Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii.

Festivalul, organizat de teatrul german timișorean, se desfășoară în acest an sub motto-ul „Perspective”, care face referire la actualele manifestări teatrale europene, cu forme din cele mai variate, reunind spectacole de teatru, dans, teatru-dans, teatru documentar și teatru de marionete, spectacole nonverbale și producții cu elemente multimedia și animatronice din Spania, Germania, Belgia, Austria, Franța, Letonia, România, Grecia, Danemarca, Bulgaria și Macedonia.


Dintre companiile și artiștii care au confirmat prezența se numără și Rimini Protokoll, Wim Vandekeybus, Ikarus Stage Arts sau Burgtheater.

Totodată, festivalul dorește să ofere noi perspective asupra modurilor de abordare și dezbatere a unor teme universale, precum căutarea adevărului, iubirea, identitatea sinelui și raportul său la societate, istoria, relația omului cu natura și cu mașinăriile noilor tehnologii, prezentul și viitorul. Programul ediției din acest an oferă, alături de producțiile invitate ale celor mai vocale teatre și companii din Europa, și o serie de evenimente complementare, precum ateliere tematice, dezbateri, lecturi scenice, programe de formare, tururi ghidate și expoziții pentru toate categoriile de vârstă.

Detalii despre cele 11 spectacole ale festivalului pot fi găsite pe https://www.eurothalia.ro/ro/. Biletele sunt disponibile pe https://www.entertix.ro/g/705/teatrul-german-de-stat-timisoara-festivalul-eurothalia-2023.html iar din luna septembrie vor putea fi cumpărate și de la casieria teatrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.