Scandal politic între parlamentarii de Timiș. Simonis: „Drulă, read my lips! Noi...

Scandal politic între parlamentarii de Timiș. Simonis: „Drulă, read my lips! Noi nu suntem ca voi”

0
DISTRIBUIȚI

Președintele USR, deputatul de Timiș Cătălin Drulă, spune despre actuala guvernare că „Ciolacu crește taxele ca să finanțeze sinecuri” și îl acuză pe pesedist că fuge de responsabilitate.

„Nu, Marcel, nu merge să fugi când vine nota de plată. De aproape doi ani sunteți la guvernare. VOI ați creat dezastrul. Voi, PSD și PNL, patronați de Iohannis. Cum credeați că se termină datul în păcănele și petrecerea în care ați rupt banca? De doi ani de zile vă cer să opriți jaful din bani publici că se va termina rău. Și acum? Vrei ori să ia contribuabilii nota de plată ori să fugi? În timp ce chiar zilele astea – sfidare maximă – adăugați zeci și sute de posturi noi, unele plătite cu 10.000 de euro pe lună, sinecuri și creșteri de organigrame. Mai merge o șampanie și niște caviar așa la ultima comandă, nu? Ce faceți voi este FURT. Furați viitorul României, furați șansele românilor de a trăi mai bine. Și pentru asta trebuie să plătiți VOI”, a transmis Drulă.

Replica a venit de la președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, șeful PSD Timiș, care îi reamintește lui Cătălin Drulă că USR era la guvernare când s-au făcut împrumuturi foarte mari: „Ați mâncat cu zece guri, nesătuilor!”, spune Simonis.

„Drulă – voi ați mâncat și noi plătim! Voi useriștii și cu așa-zișii liberali desprinși din platourile de la filmare de la „Barbie” ați mâncat cu zece guri, nesătuilor! V-ați așezat în capul mesei deși nu ați câștigat alegerile și ați comandat în neștire tot meniul, patru feluri de mâncare.


După aperitive, ați dat bir cu fugiții cu tot cu argintăria de pe masă și cu banii de consultanță din PNRR dosiți prin buzunare”, spune Simonis (PSD).

Acesta precizează că „nota de plată a rămas pentru alții!”, în contextul în care PSD a venit la guvernare alături de PNL după ce USR a renunțat la prezența în Guvern.

„Guvernarea voastră ineptă de dreapta a fost capabilă doar să împrumute 200 de miliarde și să lase în urmă mii de morți de Covid. Asta e bilanțul vostru! Singura reușită este că ai devenit tu milionar în euro la putere!”, mai spune Alfred Simonis.

Președintele interimar al Camerei Deputaților îi transmite lui Drulă că PSD nu va fugi de la guvernare.

„Drulă, read my lips! Noi nu suntem ca voi. PSD nu fuge atunci când e greu. Reparăm ce ați distrus voi, incapabililor! Indiferent cât vă veți zvârcoli voi și cu unii puțini de la PNL, România va face reformele de care are nevoie. Și da, milionarule în euro, tu și ceilalți bogați de la USR veți plăti mai mult! Pentru că așa este în Europa și așa este corect!”, mai spune Alfred Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.