SCM USV Timişoara şi-a aflat programul din partea a doua a campionatului....

SCM USV Timişoara şi-a aflat programul din partea a doua a campionatului. „Leii” au oficializat şi câteva plecări

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM RUGBY Timisoara -Oficial / Facebook

FR Rugby a anunţat în sfârşit cum va arăta faza a doua a Ligii Naţionale, o găselniţă sub forma a trei grupe pentru mai multe meciuri în timp ce jucătorii selecţionabili pentru Mondial se pregătesc cu lotul naţional. SCM USV Timişoara va sta în prima etapă, programată pe 12 august. Partidele din grupe se vor disputa tur-retur.

Dinamo București, CS Năvodari, Grivița UNEFS București și… direct înființata în campionat Rapid București sunt adversarele bănăţenilor. Aceştia vor relua jocurile pe 19 august, cu o deplasare pe terenul primeia.

„Treaba merge bine, am început să ne concentrăm pe primul meci.


Suntem pregătiți și fizic și mental. Așteptăm cu nerăbdare startul, mai ales că prima partidă va fi una tare. Obiectivul nostru în această parte secundă a campionatului este câștigarea grupei”, a spus aripa Corrado Ștețco.

Ciprian Chiriac, Vlad Neculau, Gabriel Rupanu, Alin Conache, Marius Simionescu și Tevita Manumua lipsesc din lotul SCM-ului pentru această fază a sezonului, ei fiind selecţionaţi între „Stejari”, la fel ca Mihăiță Lazăr, dar în calitate de antrenor pentru jocul în grămada ordonată.

„Leii” i-au înregimentat în această perioadă pe Alexandru Țăruș și Sandro Kalmakhelidze. Acum au fost anunţate şi câteva despărţiri: David Trăușan este împreumutat la Rapid București (până în decembrie 2024), Laurențiu Nica a fost cedat la CSM Constanța, iar cu Nsuku Baloyi s-a ajuns la un acord de reziliere a contractului.

Programul turului jocurilor din Grupa C este următorul:

I – 12 august – SCM USV Timișoara stă

II – 19 august – SCM USV Timișoara – Dinamo

III – 26 august – CS Năvodari – SCM USV Timișoara

IV – 2 septembrie – SCM USV Timișoara – Grivița UNEFS

V – 16 septembrie – Rapid – SCM USV Timișoara

Primele două clasate din această grupă se califică în faza semifinalelor naţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.