Şoferi băuţi sau drogaţi, prinşi de poliţiştii din vestul ţării. Rezultatele ultimelor...

Şoferi băuţi sau drogaţi, prinşi de poliţiştii din vestul ţării. Rezultatele ultimelor acţiuni rutiere

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii rutieri din Arad au efectuat mai multe acţiuni începând de marţi pe şoselele din judeţ. În urma raziilor au fost aplicate 71 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 27.300 de lei, din care 28 pentru nerespectarea vitezei regulamentare în localități și în afara acestora.

De asemenea, au fost reținute 11 permise de conducere și retrase două certificate de înmatriculare.

În altă ordine de idei, polițiștii orașului Curtici cercetează un tânăr de 20 de ani, din localitate, care, aseară, ar fi condus un autoturism în Curtici, sub influența drogurilor.


Testarea cu aparatul DrugTest a indicat valoare pozitivă pentru consum de cannabis.

Sub influența alcoolului, au fost depistați: în Lipova, în jurul orei 14.35, un bărbat de 47 de ani, cu o îmbibație alcoolică de 0,66 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar în Ineu, în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 10:40, un bărbat de 43 de ani, din Chereluș, cu o valoare în etilotest de 0,53 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

„Conform procedurii, în toate cele trei cazuri a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate și alcoolemiei”, anunţă IPJ Arad.

În după-amiaza zilei de marţi, un bărbat de 32 de ani, din Arad, a fost depistat pe DJ 709/B, în localitatea Șiclău, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.