Şoferi drogaţi sau petrecăreţi care deţineau substanţe interzise, prinşi de poliţişti în...

Şoferi drogaţi sau petrecăreţi care deţineau substanţe interzise, prinşi de poliţişti în a doua zi a festivalului de lângă Timişoara

1
DISTRIBUIȚI
Foto: CODRU / Facebook

Pentru a doua zi la rând poliţiştii timişeni au fost prezenţi în zona desfăşurării festivalului Codru, din apropierea Timişoarei. Şi de această dată unii petrecăreţi au intrat în atenţia acestora fie pentru că au încălcat legislaţia rutieră, fiind drogaţi la volan, fie pentru că au venit la party cu diverse substanţe interzise.

După bilanţul de vineri, astăzi IPJ Timiş a prezentat şi neregulile constatate la cei care au fost sâmbătă în zona festivalului: „Polițiștii rutieri au asigurat în continuare fluidizarea traficului și au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere, creșterea gradului de siguranță rutieră, precum și pentru depistarea conducătorilor auto care conduc un vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.


Astfel, au fost constatate 4 infracțiuni privind conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive și 2 infracțiuni de deținere de droguri de risc conform Legii 143/2000. De asemenea, la festivalul Codru au fost prezenţi şi poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timișoara, în urma activităţilor desfaşurate fiind constatate 6 infracțiuni de deținere de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu (7 comprimate ketorol, 1 comprimat XTC, 2 grame de amfetamină, 1 gram de cannabis și un grinder), conform Legii nr. 143/2000”.

Polițiștii continuă acțiunile de acest gen astfel că e de aşteptat ca ei să-şi continue controalele şi duminică în zona festivalului de la Pădurea Bistra.

1 COMENTARIU

  1. Ketorol este un medicament din clasa antiinflamatoarelor şi antireumaticelor nesteroidiene, indicat în tratamentul de scurtă durată al durerilor acute de intensitate moderată până la severă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.