Tânăr care se deplasa haotic prin Timişoara, prins de poliţiştii locali cu...

Tânăr care se deplasa haotic prin Timişoara, prins de poliţiştii locali cu un plic suspect asupra sa

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali aflați în patrulare aseară în zona Gării de Est au chestionat un tânăr care mergea împleticit pe stradă. În urma controlului aceştia au găsit asupra lui un plic suspect.

În jurul orei 20.30, pe Strada Samuil Micu, poliţiştii locali l-au zărit pe O.S., originar din Hunedoara şi în vârstă de 28 de ani, deplasându-se haotic, „rezemându-se de pereții imobilelor și părea că i-ar fi fost rău”.

„În urma efectuării controlului corporal sumar în buzunarul pantalonilor acestuia a fost găsit un plic din plastic, care conținea resturi vegetale de culoare verde oliv și aveau un miros înțepător, care păreau a face parte din categoria substanțelor psihoactive.


Acesta a declarat că pantalonii în care a găsit plicul nu sunt ai lui, ci ai fratelui său. Bărbatul a fost adus la sediul Poliției Locale, unde a fost întocmită documentația în vederea transmiterii cazului către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, se arată în comunicatul PLT.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.