Tânăr rănit după un accident la un concurs de ciclism. A fost...

Tânăr rănit după un accident la un concurs de ciclism. A fost solicitat elicopterul SMURD

0
DISTRIBUIȚI

Accident la o competiție de mountain-bike, duminică la amiază, în județul Arad. Un tânăr a fost rănit, fiind transportat la spital cu elicopterul SMURD.

„Astăzi, 20 august 2023, în jurul orei 12:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru acordarea primului ajutor medical, unei persoane care a căzut de pe bicicletă în timp ce se afla la un concurs de ciclism, între localitățile Feredeu și Ghioroc.


De îndată, la locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială ARGO 8X8 șenilată și o autospecială de primă intervenție și comandă. De asemenea, la locul evenimentului au acționat Serviciul Salvamont Arad și elicopterul SMURD. Victima, un tânăr în vârstă de 18 ani a fost transportat de către Serviciul Salvamont și preluat de către echipajul medical al elicopterului SMURD. În urma evaluării medicale, tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații suplimentare, fiind conștient și cooperant, prezentând un traumatism la nivelul membrului inferior”, a transmis ISU Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.