Autoutilitară căutată de oamenii legii, depistată la frontiera de vest. Șoferul nu...

Autoutilitară căutată de oamenii legii, depistată la frontiera de vest. Șoferul nu știa nimic

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad – județul Timiș au depistat la controlul de frontieră un cetățean român care a încercat să iasă din ţară cu o autoutilitară marca Citroen, dată în urmărire de autorităţile din România.

„În data de 7 septembrie 2023, ora 21:45, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din ţară, un cetăţean român, la volanul unei autoutilitare marca Citroen, înmatriculată în România.


În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din România în urmă cu două zile. Şoferul a declarat faptul că nu cunoaştea faptul că autoutilitara ar fi în atenţia autorităţilor. Drept urmare, autoutilitara în valoare de aproximativ 20.000 euro a fost indisponibilizată la sediul instituţiei, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun”, a transmis Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.