Avarie la rețeaua de termoficare din Timișoara, zeci de străzi fără apă...

Avarie la rețeaua de termoficare din Timișoara, zeci de străzi fără apă caldă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Locuitorii de pe zeci de străzi din Timișoara nu vor avea apă caldă marți și miercuri, din cauza unei avarii la rețea.

„Pentru remedierea unei avarii survenite la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, am fost nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum, începând din această dimineața (12 septembrie 2023), de la ora 9:00, până mâine seara (13 septembrie 2023), ora 20:00, la punctele termice 34, 43M, 43A, 44 și 46”, a transmis Colterm.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Coriolan Brediceanu, Balta Verde, Reg.


6 Artilerie Grea, Mircea cel Bătrân, Martir Petre Domășneanu, Deportații din Bărăgan, Martir Spiru Blănaru, Iancu Brezeanu, Macilor, Circumvalațiunii, Mendeleev, Pavel Rotariu, Dinu Lipatti, Acad. Sextil Pușcariu, Popa Laurențiu, Suceava, Zenit, Cascadei, Cetății, Mart. Remus Tășală, Gh. Lazăr, J.S. Bach, Madrid, Salciei, în total un număr de 121 branșamente.

„Dorim să îi asigurăm pe abonații noștri că echipele Colterm se află în teren și acționează pentru eliminarea avariei produse. Precizăm că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, mai spune comunicatul Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.