Cătălin Drulă, președintele USR: Vom sesiza CCR împotriva legii Ciolacu de creștere...

Cătălin Drulă, președintele USR: Vom sesiza CCR împotriva legii Ciolacu de creștere a taxelor

0
DISTRIBUIȚI

Președintele USR, Cătălin Drulă, a anunțat, într-o conferință de presă la Târgu-Jiu, că partidul va sesiza Curtea Constituțională a României (CCR) în privința proiectului Guvernului PSD-PNL de creștere a taxelor.

„Proiectul de lege recent publicat, legea creșterii taxelor, nu este doar o lovitură pentru economia românească, ci un adevărat asasinat.


Acest act împinge la faliment firmele românești și îi împinge pe antreprenori în subteran”, a spus Cătălin Drulă.

El apreciază că PSD și PNL „sunt astăzi două partide identice, care nu acționează în interesul românilor, ci în cel al clientelei de partid”.

„Din toamna lui 2021, Marcel Ciolacu este de facto la guvernare și, în acești doi ani, economia românească s-a deteriorat constant. Cu toate promisiunile de reducere a cheltuielilor, acestea cresc continuu. (…) Nu ar fi fost posibil acest atac asupra economiei românești fără trădarea președintelui Iohannis și a PNL. PSD, care a demonstrat în repetate rânduri că îi urăște pe antreprenori, nu ar fi putut face asta singuri, cu 30% în Parlament. A fost necesară o complicitate mai mare și aceasta a venit din partea președintelui și a PNL”, adaugă liderul USR.

Reacționând la declarațiile lui Marcel Ciolacu și la legea de creștere a taxelor, Cătălin Drulă a afirmat că „Ciolacu ne-a spus că predictibilitatea e un moft, reamintindu-ne de vremurile în care Iliescu, tătucul lui, spunea că proprietatea e un moft. Țara noastră merită mai mult decât asta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.