Ciolacu, după întîlnirea cu președinta Parlamentului European: recunoaște eforturile financiare și logistice...

Ciolacu, după întîlnirea cu președinta Parlamentului European: recunoaște eforturile financiare și logistice făcute de România

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-150187240">

„Mă bucur să constat că Președinta Parlamentului European, doamna Roberta Metsola, recunoaște eforturile financiare și logistice uriașe făcute de România pentru a sprijini Ucraina și Republica Moldova”, spune premierul Marcel Ciolacu.

După întîlnirea cu Roberta Metsola, Marcel Ciolacu a scris: „Mă bucur să constat că Președinta Parlamentului European, doamna Roberta Metsola, recunoaște eforturile financiare și logistice uriașe făcute de România pentru a sprijini Ucraina și Republica Moldova”.

„Contăm pe sprijinul său pentru țara noastră în privința aderării la Schengen, doamna Metsola fiind unul dintre cei mai mari susținători ai României în acest sens”, adaugă Ciolacu.

Acesta se declară convins că „împreună vom găsi cele mai bune și eficiente soluții pentru că proiectul european să își probeze solidaritatea și justețea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.