Concerte rock, poezie și muzică neaoșă la ediția din acest an a...

Concerte rock, poezie și muzică neaoșă la ediția din acest an a festivalului La Pas

0
DISTRIBUIȚI
Formația Partizan va susține un concert în cadrul festivalului

Festivalul „La Pas” – Festival de Gastronomie Artizanală, organizat de Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare (CRIES), își anunță programul artistic pentru ediția 2023, care se va desfășura în perioada 13 – 15 octombrie la Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi” Timișoara.

„La Pas – Festival de Gastronomie Artizanală este un eveniment-manifest care promovează producția sustenabilă de hrană și cultură, precum și consumul responsabil și durabil. Vor fi trei zile de festival în care celebrăm gastronomia artizanală, cultura sustenabilității și hrana bună, curată și etică, cu oameni implicați în comunitate, cu preparate uimitoare, produse locale și creații autentice, cu ateliere, dezbateri vitale și concerte de poveste. Credem că hrana e cultură, e artă și e originalitate, iar Festivalul La Pas vine cu o doză puternică din toate, programul artistic pe care l-am pregătit pentru ediția 2023, anul în care Timișoara deține titlul de Capitală Culturală Europeană, fiind menit să confirme asta.


Peste 35 de artiști vor urca pe scena festivalului. La fel ca la edițiile anterioare, am ales artiști originali și care au ceva de spus, formații relevante atât prin muzica pe care o produc și aprecierea de care se bucură din partea publicului, cât și prin mesajele pe care le transmit, implicarea lor socială și pasiunea de care dau dovadă pe scenă. Festivalul La Pas 2023 adună artiști din diferite colțuri ale țării și de peste hotare și însumează un mix de genuri muzicale, de la rock la folk, muzică neaoșă reinterpretată într-o cheie modernă, poetry rock și chiar soul cu un strop de funk și jazz. Provocăm publicul să asculte poezie pe acorduri muzicale, doine și balade, dar și să redescopere basme și legende“, au transmis organizatorii.

Printre formațiile care vor susține concerte în cadrul acestui eveniment se numără Partizan, Luna Amară, Bucium Delta Pe Obraz (Republica Moldova), E-an-na, iarba Fiarelor, TAKT fest Novi Sad band 2023, Amalia Gaiță și Sonatic. Accesul publicului la festival este liber.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.