CSC Dumbrăviţa a obţinut prima victorie în noul sezon al Ligii 2....

CSC Dumbrăviţa a obţinut prima victorie în noul sezon al Ligii 2. Pragmatism la Mioveni

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CS Mioveni / Facebook

CSC Dumbrăviţa a spart gheaţa în noul campionat după patru jocuri. Alb-verzii au câştigat meritat, scor 1-0, pe terenul retrogradatei din elită CS Mioveni în urma unui gol marcat de Dragan Paulevici în repriza a doua.

Timişenii s-au impus în urma unui joc „clasic” de deplasare în Liga 2. Fără a impresiona în mod deosebite, dar cu o exprimare mai clară decât gazdele, frustrate de propriile neajunsuri în joc. Echipa lui Cosmin Stan şi-a atras practic adversarul în toate capcanele.

Singura reuşită a fost una validată cu emoţii. În minutul 59 un adversar în încercarea de a deposeda l-a lansat bine pe Paulevici spre poarta lui Croitoru. De la margine s-a ridicat fanionul, în timp ce atacantul dumbrăviţenilor şi-a văzut de treabă şi a marcat cu un şut „pe scurt” aproape pe centru.


„Centralul” Adelin Pavel a fost pe fază şi după parlamentări a indicat centrul terenului. Mioveni a încercat să atace mai hotărât, dar fără a fi foarte periculoasă. Trifon a fost de fiecare dată la post. Mai mult, tot oaspeţii au fost mai aproape de gol.

Dumbrăviţa a acumulat cinci puncte din patru meciuri în acest sezon de „B”, având restanţa cu Progresul Spartac programată pe 12 septembrie, în deplasare. Timişenii sunt momentan pe locul 12 în clasament.

Urmează o pauză în campionat, pricinuită de jocurile echipelor naţionale. Bănăţenii îl au selecţionat pe Fabiano Cibi la lotul României U19, care are programate două meciuri amicale cu reprezentativa similară a Israelului, în deplasare, la Tel Aviv, duminică, 10 septembrie, și marți, 12 septembrie.

CS Mioveni: Croitoru – Trașcu, Ignat, Garutti (76, Costea), Șerbănică (cpt.), Toma, Cărăruș (60, Duțan), Guțea (60, Văsălie), Blănaru, Herea (48, Coșereanu), Tincău (60, Căprescu). Antrenor: Constantin Schumacher.

CSC Dumbrăvița: Trifon – Amariei, Gîsa, Zurbagiu (cpt.), Ghinescu (69, Gladun) – Salhi – Zaluschi (69, Nortey), Martinov (69, Cibi), Tănase, A. Toroc (76, Lalic) – Paulevici. Antrenor: Cosmin Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.