De două ori Methadone Skies: trupa susține un dublu concert la Timișoara

De două ori Methadone Skies: trupa susține un dublu concert la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Methadone Skies va susține două concerte la sfârșitul acestei luni, evenimentele urmând să ofere melomanilor și câteva compoziții noi, care vor fi incluse în următorul material discografic al trupei.

„Profităm de noua locație de concerte din Timișoara, Nemesis Art Club, pentru a susține două concerte speciale Methadone Skies pe datele de 29 și 30 septembrie.


Vor fi două seri cu număr limitat de bilete, în care vom cânta după cum urmează: Pentru data de 29 septembrie (vineri) vom repeta experiența din 2018, în care setlist-ul va fi alcătuit din piese alese de voi! Am deschis un poll online, în care puteți vota piesele pe care doriți să le auziți live din toate albumele noastre. Pentru data de 30 septembrie (sâmbătă) vom debuta piesele ce vor alcătui albumul nr. 6 Methadone Skies, pe care urmează să îl finisăm și să îl înregistrăm în această toamnă! După acest concert va fi și un Haywire Party cu muzică selectată de noi! So come hang out!“, au anunțat membrii formației.

Methadone Skies este o formație independentă de rock psihedelic din Timișoara. Activă din 2009, trupa a lansat în total 5 albume pană în momentul de față. Fiecare dintre acestea impărtășește propria sa direcție muzicală, cel mai des explorând teritorii sonice aparținând de stoner rock, post-rock, doom metal și/sau rock progresiv. Nu și-au impus niciodată limite, astfel încât fiecare material a devenit suma diferitelor influențe muzicale și a constantelor explorații sonice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.