Doi tineri, prinși drogați la volan, pe aceeași stradă din Timișoara, aproape...

Doi tineri, prinși drogați la volan, pe aceeași stradă din Timișoara, aproape la aceeași oră

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Timiș au surpris doi șoferi drogați la volan, pe aceeași stradă, la doar câteva minute unul față de celălalt, duminică dimineața.

„La data de 17 septembrie, în jurul orei 08:02, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control, un tânăr în vârstă de 23 de ani ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Adam, din municipiul Timișoara.


În urma testării conducătorului auto cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că aceasta se afla sub influența substanțelor psihoactive, respectiv canabis, metamfetamină și cocaină. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat în interiorul autoturismului o substanță de culoare albă, susceptibilă de a produce efecte psihoactive. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive. Bunurile depistate au fost ridicate și sigilate, fiind informat B.C.C.O. Timișoara, în vederea continuării cercetărilor”, a transmis IPJ Timiș.

După doar 12 minute, pe aceeași stradă, polițiștii au depistat un alt șofer drogat. „La data de 17 septembrie, în jurul orei 08:14, polițiștii Serviciului Rutier, au oprit pentru control, un tânăr în vârstă de 18 de ani ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Adam, din Timișoara. În urma testării conducătorului auto cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, respectiv metamfetamină. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa substanțelor psihoactive”, a comunicat IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.