Fată de 11 ani, bătută cu sălbăticie de alte două în curtea...

Fată de 11 ani, bătută cu sălbăticie de alte două în curtea unui liceu din vestul țării

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2082592005">

O fată de 11 ani a fost agresată luni de alte două fete în curtea unui liceu din orașul Hunedoara. Poliția face cercercetări.

Potrivit IPJ Hunedoara, marți după-amiaza la sediul poliției s-a prezentat o femeie, împreună cu fiica sa, în vârstă de 11 ani, care a sesizat faptul că minora a fost agresată fizic de două minore, una în vârstă de 13, alta în vârstă de 12 ani.

Femeia a reclamat faptul că marți a primit pe telefonul mobil o filmare în care este redat momentul în care cele două fete o lovesc pe fiica sa.

Minora a povestit că avut discuții în contradictoriu cu cele două fete cu o zi înainte, în timp ce se aflau în curtea unui liceu din municipiul Hunedoara, iar acestea au agresat-o fizic.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale.

Agresoarele au fost identificate și audiate, în prezenta părinților, a unui avocat și a unui reprezentant DGASPC, dar sunt nejustițiabile, pentru că au sub 14 ani.

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui să fie măcar puțin justițiabile, sau reeducabile. Să meargă intr-o tabără de 3 zile, la centru de reeducare, plus o zi in vizită la închisoare, in scop educativ, pentru a se familiariza cu consecintele faptelor penale

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.