Formația timișoreană Diluvian Collapse a câștigat marele premiu al concursului Posada Rock

Formația timișoreană Diluvian Collapse a câștigat marele premiu al concursului Posada Rock

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timișoreană Diluvian Collapse a câștigat marele premiu al concursului dedicat trupelor underground la ediția din 2023 a Festivalului Posada Rock, desfășurat în perioada 1-3 septembrie la Câmpulung Muscel. Juriul format din Cristi Gram, Lenți Chiriac, Andy Ionescu, Mihai Ilie, Vlad Bușcă, Bogdan Prundeanu, Denis Uță, Bogdan Trîmbaciu și Răzvan Brăileanu a decis următorii premianți: Marele Premiu, în valoare de 10.000 de lei – Dilluvian Collapse, Premiul I, în valoare de 7.500 de lei – Crimena, Premiul al II-lea, în valoare de 4.000 de lei – The Groovy Bastards, Premiul al III-lea, în valoare de 2.500 de lei – Leather Brigade, Premiul ”Zaharia Rădulică”, în valoare de 1.000 de lei – Serpent Stream.

„Fără cuvinte.


Suntem recunoscători tuturor celor implicați în festivalul Posada Rock 2023. O echipă de oameni incredibili care reușesc în fiecare an să organizeze un eveniment inedit la care suntem mândri că am participat.  Un mare mulțumesc tuturor trupelor cu care am împărțit scena și întregii echipe tehnice pentru că au făcut acest eveniment de neuitat. Asta nu este numai victoria noastră, ci a întregii comunități underground. Toate trupele au fost geniale și au demonstrat că muzica underground din România este vie și efervescentă. Nu în ultimul rând, mulțumim din suflet lui George Inta pentru donație și susținere. Ne vedem la Posada Rock 2024“, au spus membrii trupei timișorene.

Diluvian Collapse este o trupă de deathcore/metalcore cu elemente de slam care s-a format în anul 2018 în Timisoara. Trupa a susținut zeci de concerte la diferite cluburi și festivaluri precum Rock la Mureș, Gugulan Rock, Rockfort și deschideri pentru trupe precum Jinjer și Skinned. În 2020 a fost lansat primul album intitulat ,,Divine Punishment”. Formația Diluvian Collapse va susține un concert alături de trupa Weeping Assault mâine, 8 septembrie, de la ora 20, la Nemesis Art Club în Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.