Forum de afaceri România – Qatar, organizat de CCIAT, cu participare gratuită....

Forum de afaceri România – Qatar, organizat de CCIAT, cu participare gratuită. Cum vă puteți înscrie

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Camera de Comerț și Industrie a statului Qatar, sub egida Ambasadei Statului Qatar în România, invită firmele timișene la un forum de afaceri virtual, sub genericul „ România-Qatar: Investiții și oportunități de afaceri”, care se va desfășura în 25 septembrie, între orele 11:00 și 13:00. Evenimentul este destinat dezvoltării și promovării schimburilor comerciale bilaterale cât și identificării de oportunități de afaceri și proiecte de investiții pe cele două piețe, și se adresează cu prioritate companiilor românești care activează în sectoare de activitate cu un important potențial de cooperare oferit de piața din Qatar.

Domeniile vizate sun agricultura, pentru exportatori de produse agroalimentare care pot oferi continuitate în furnizare și condiții de refrigerare (carne de oaie/miel congelată, legume, fructe, cereale, zahăr, ulei, alimente de bază), energie din surse neconvenționale, IT și inteligență artificială, sectorul industrial, turism și HoReCa, securitate cibernetică cu schimburi de experiență și cursuri de specializare, precum și alte domenii de interes.

Forumul de afaceri va avea următorul program:

– 11,00 – mesajul de salut al președintelui CCIA Timiș, Florica Chiriță și al E.S.


Osama Yousef A.A. Alqaradawi, ambasadorul Statului Qatar în România și  reprezentant al Camerei de Comerț Qatar

– 11,15-11,30 – scurtă prezentare „10 motive pentru afaceri în Județul Timiș”

– 11,30-11,45 – scurtă prezentare a principalelor oportunități de afaceri oferite de statul Qatar

– 11,45-12,15 – companiile românești se prezintă

– 12,15-12,45 – companiile din Qatar se prezintă

– 12,45-13,00 – Q&A, concluzii

Evenimentul se va desfășura în limba engleză, pe platforma Zoom a CCIAT, link-ul de conectare urmând a fi transmis după primirea confirmării de participare. Înregistrarea se face completând talonul de participare disponibil pe site-ul CCIAT  https://www.cciat.ro/formular/index.php?cdx=GkPs, termenul limită fiind data de 14 septembrie. Participarea este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.