Întreruperi în alimentarea cu apă caldă în centrul Timișoarei. Ce lucrări mai...

Întreruperi în alimentarea cu apă caldă în centrul Timișoarei. Ce lucrări mai efectuează Colterm și Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunțat defecțiuni tehnice apărute la instalațiile conexe ale PT 3. Furnizarea apei calde de consum e întreruptă până la ora 15 pentru consumatorii arondați străziIor: P-ța Victoriei, Piatra Craiului, Dr. N. Paulescu, în total un număr de 14 branșamente.

Tot până la ora 13 apa caldă e întreruptă la punctul termic 63. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Al. Odobescu, O. Goga, N. Labiș, C-tin Noica, C. Grofșoreanu, în total un număr de 19 branșamente, mai anunță compania de termoficare.

Altfel, din cauza unor avarii, Aquatim a întrerupt furnizarea apei, până la ora 14, pe Calea Sever Bocu, Strada Lirei, Strada Memorandului, Strada Ovidiu, Calea Șagului, din Timișoara, respectiv în localitățile Moșnița Nouă, Chișoda și Giroc.

Reamintim că tot azi, la intersecția străzilor Ioachim Miloia și Gavril Musicescu se va executa o conectare de conducte.


Lucrările fac parte din „Contractul de execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – lot 2”, iar pe durata lor e întreruptă furnizarea apei pe străzile Ioachim Miloia și Gavril Musicescu (între Drubeta și Emil Zola), mai informează compania de apă. Apa e întreruptă și la Ghilad, azi și mâine, între orele 9-17. Sunt lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

UPDATE În vederea eliminării defecțiunii tehnice survenite la punctul termic 63, lucrările de remediere vor continua și în cursul dimineții de vineri până la ora 14.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.