Întreruperi în alimentarea cu apă caldă în mai multe zone din Timişoara....

Întreruperi în alimentarea cu apă caldă în mai multe zone din Timişoara. Anunţurile Colterm şi Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunţat azi defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Timişoarei. Apa caldă de consum e întreruptă până la ora 18, la punctul termic Plevna. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: 16 Decembrie 1989, Brașov, Gen. H. Berthelot, Gh. Doja, Plevna, Remus, T. Vladimirescu – în total 23 de branșamente.

Tot azi, între orele 12-14, se întrerupe furnizarea apei calde de consum la CT Dragalina, în vederea executării unor lucrări de revizie la rampa de alimentare cu gaz (la cererea furnizorului de gaz). Vor fi afectați abonații care locuiesc pe bv. Republicii (parțial), bv. Gen. Dragalina și Splaiul N. Titulescu – în total un număr de 26 de branșamente.

„Totodată, având în vedere notificarea transmisă de către E-Distribuție Banat privind efectuarea unor lucrări în rețeaua de medie tensiune, planificate tot pentru miercuri, 20.09.2023, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor, după cum urmează:

– La PT 93, în intervalul orar 09ºº – 17ºº, urmând să fie afectați consumatorii arondați străzilor: Cristalului, Arenei, Martir A.


Istvan, Sirius, Uranus – în total un număr de 28 de branșamente;
– La la PT 15, între orele 11ºº – 19ºº, fiind afectați abonații de pe străzile C. Sălceanu, Ofcea, Pestalozzi – în total 7 branșamente”, se mai arată în anunţul Colterm.

Altfel, Aquatim a anunţat că până la ora 19 se vor executa două conectări de conducte la intersecția Căii Stan Vidrighin cu B-dul 12 Noiembrie 1884. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe B-dul 12 Noiembrie 1884, Industriei, Constructorilor și la firmele Azur, Kaufland, Mesopotamia, Cowboys Wagon, KFC, Noodle Pack, Mecatim, Filtration Group, Machinenbau, Cablaje și echipamente electronice, Viele, Technical Die-Casting, Nereus, B.a.C Șeminee, Manitou și Dräxlmaier. Iar până la ora 18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Gavril Musicescu și Ioachim Miloia. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe străzile Ioachim Miloia și Gavril Musicescu – porțiunea dintre străzile Drubeta și Emil Zola.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.