„Leii” s-au impus în faţa Galaţiului în meciul care a deschis Liga...

„Leii” s-au impus în faţa Galaţiului în meciul care a deschis Liga Naţională 2023-24

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timişoara / Facebook

SCM Timişoara a început cu dreptul campionatul, după eliminarea din Cupă, competiţie al cărui sistem a dus şi la nişte rezultate dubioase. „Leii din Banat” s-au impus ieri în sala „Constantin Jude” cu 85-81 în faţa celor de la CSM Galaţi.

Meciul s-a disputat „în cuplaj”, după victoria handbaliştilor de la Poli cu Steaua, deoarece în vechea „Olimpia” au loc în weekend două turnee importante de scrimă.

La pauză a fost egalitate în duelul de sub panou.


Timişorenii au câştigat primul sfert cu 20-16, apoi moldovenii s-au impus cu 28-24 în sfertul 2. Echilibrul a persistat şi după sfertul 3, încheiat 23-23 pe segment. Finalul a fost foarte strâns. Până la urmă balanţa a înclinat în favoarea alb-violeţilor cu cinci secunde înainte de expirarea timpului, când Dimitrijevic a stabilit şi scorul final, de la „libere”.

Americanul Marlon James Ruffin, de la oaspeţi, a fost coşgheterul întâlnirii, cu 23 de puncte. Cel mai bun marcator al învingătorilor a fost Igor Kesar – 22 de puncte. Ceilalţi marcatori ai lui SCM au fost: E. Petrescu 14, Gajic 11, Grayson 11, Dimitrijevic 9, Mirkovic 7, Legosin 6 şi Schipor 5.

Pentru echipa pregătită de Dragan Petricevic urmează o deplasare în ultima zi a lunii, la nou promovata Laguna Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.