Medalii naţionale pentru atleţii de la CSU Politehnica. Aur şi în Cupa...

Medalii naţionale pentru atleţii de la CSU Politehnica. Aur şi în Cupa României la triatlon

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-595703250">

Weekendul trecut a fost unul cu multe podiumuri pentru sportivii de la CSU Politehnica Timişoara. Echipa formată din Carla Ivanciov, Denisa Zaro, Yasmina Tămășilă și Naomi Pârvoi a câştigat la tineret proba pe echipe a Campionatului Național de alergare verticală, la Câmpulung Moldovenesc. Medalie de aur a fost şi pentru Cosmin Ardelean, care a câștigat la Bucureşti Cupa României la triatlon, seniori.

Cursa de şase kilometri din cadrul Campionatului Național de alergare verticală a adus şi bronzul pentru fete în clasamentul senioarelor, tot pe echipe. La individual, Carla Ivanciov a avut cea mai bună clasare și a terminat pe locul 3 la tineret. Duminică, în cadrul Campionatului Național de alergare montană „up-down”, traseu scurt de 12 kilometri, CSU Politehnica Timișoara, în aceeași componență, a câștigat medalia de argint pe echipe, la tineret.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, în Complexul Sportiv Național „Lia Manoliu” a avut loc Cupa României la triatlon. Cosmin Ardelean a devenit cel mai bun seniori, terminând pe prima poziție. La categoria U17 pe prima treaptă a podiumului a urcat Eduard Pauleț, tot de la CSU Politehnica Timișoara, iar pe 2 a fost Nicolas Tănăsciuc. Primele două poziții au fost ocupate de sportivii de la CSU Politehnica Timișoara și la U21. Erik Krausz a devenit campion, iar Toader Bogdan a încheiat cursa pe poziția secundă.

În cadrul curselor de la Cupa României la triatlon, sportivii au avut de alergat de cinci ori pe distanța de 600 de metri, alergările fiind intercalate de patru trageri cu pistolul laser de la 10 metri și au trebuit să înoate de patru ori pe distanța a 50 de metri, stilul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.