Motocicletă căutată de polițiștii din Italia, depistată la frontiera de vest

Motocicletă căutată de polițiștii din Italia, depistată la frontiera de vest

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecerea a Frontierei Lunga, județul Timiș, au descoperit o motocicletă în valoare de 15.000 de lei, care era căutată de autorităţile din Italia.

„Ieri, în jurul orei 11:45, în Punctul de Trecere a Frontierei Lunga, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în țară, un cetăţean român, conducând o motocicletă marca Moto Guzzi, înmatriculată în România.


La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că motocicleta figurează ca «bun căutat pentru confiscare», alertă introdusă de autorităţile din Italia”, a transmis Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 15.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră timișeni efectuează pentru stabilirea întregii activități infracționale, urmând ca, la finalizare, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.