Nils Peter Molvaer susține un concert în Banat. Programul complet al celei...

Nils Peter Molvaer susține un concert în Banat. Programul complet al celei de-a 13-a ediții a Timișoara Jazz Festival

0
DISTRIBUIȚI
Nils Peter Molvaer va concerta la Timișoara

Cea de-a 13-a ediție a Festivalului de Jazz din Timișoara se va desfășura în acest an în perioada 5 – 8 octombrie, pe șase scene, simboluri ale arhitecturii, istoriei și culturii Timișoarei.

Anul acesta,  evenimentul se va desfășura sub motto-ul: „Jazzul curge pe Bega” și cuprinde recitaluri la  D’Arc pe Mal , Centrul Reformat Noul Mileniu (construit pe malul stâng al râului Bega și care impresionează prin arhitectura organică a renumitului arhitect maghiar Imre Makovecz), Castelul de Apă din Iosefin, Podul de Fier,, Parcul Uzinei din cartierul Dorobanți și vaporul Pelican. Programul complet al ediției din acest an este următorul:

Joi, 5 octombrie, de la ora 11, pe Vaporul Pelican va concerte Petre Ionuţescu; de la ora 16, în Parcul Uzinei din cartierul Dorobanți: Sorin Zlat Trio şi Ziemia, iar de la ora 19, la Centrul Reformat Noul Mileniu: Doru Apreotesei şi Paolo Fresu Devil Quartet.

Vineri, 6 octombrie, de la ora 11, pe Vaporul Pelican va concerta Nonconformist Anthology; de la ora 16, la D’Arc pe Mal: Nonconformist Anthology şi Vandercris, iar de la ora 19, la Centrul Reformat Noul Mileniu: Pawel Kaczmarczyk Trio şi Yuri Daniel Quartet – Northern Lights.

Sâmbătă, 7 octombrie, de ora 11, la Podul de fier din Iosefin vor concerta Petre Ionuţescu & Fluidian şi Sebastian Spanache; iar de la ora 19, la Centrul Reformat Noul Mileniu: Reto Weber & Jasper van’t Hof şi Ruggero Robin Trio.

Duminică, 8 octombrie, de la ora 11, pe Vaporul Pelican va concerta Marquis Noir; de la ora 16, la Castelul de Apă din Iosefin: Marquis Noir şi Emil Bîzgă Urban Gypsy, iar de la ora 19,la Centrul Reformat Noul Mileniu: Nils Peter Molvaer şi Airelle Besson.

Biletele sau abonamentele se pot achiziționa online de pe www.bilete.ro sau înainte de concerte, în limita locurilor disponibile.


Prețul unui abonament este de 250 de lei, iar prețul unui bilet este de 70 de lei/zi. Evenimentul este organizat în cadrul programului cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este finanțat de Centrul de Proiecte Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin buget de la Ministerul Culturii, şi de Consiliul Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.