Percheziții DIICOT la o fermă de canabis din Timiș. Zeci de kilograme...

Percheziții DIICOT la o fermă de canabis din Timiș. Zeci de kilograme de droguri găsite, un bărbat a fost arestat (video)

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Timișoara, au efectuat miercuri percheziții domiciliare, în județul Timiș, la o persoană bănuită de trafic de droguri de risc.

„Din cercetările efectuate a reieșit că, în cursul anului 2023, o persoană și-ar fi înființat și întreținut o cultură de cannabis outdoor, în curtea locuinței sale, din județul Timiș, în vederea distribuirii drogurilor consumatorilor din județ. În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate 40 de plante de cannabis, reprezentând 53,5 kilograme de masă vegetală și 3 kilograme de substanță vegetală uscată, mărunțită și depozitată în mai multe recipiente”.

O persoană a fost condusă la sediul DIICOT Timișoara, pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului, procurorii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului.


Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a acestuia.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.