„Picnic in My Town”, sărbătoare la 4 ani de la deschiderea Iulius...

„Picnic in My Town”, sărbătoare la 4 ani de la deschiderea Iulius Town Timișoara. Concerte live, stand-up comedy, Street FOOD Festival, dar și alte surprize

0
DISTRIBUIȚI

4 ani în care ai găsit aici o destinație unde să îți petreci timpul liber, 4 ani în care ai venit cu prietenii să te relaxezi la terase și restaurante, 4 ani cu branduri de renume și sesiuni de shopping, 4 ani de evenimente în aer liber, 4 ani de Iulius Town. Vino în acest weekend la „Picnic in My Town” unde sărbătorim împreună 4 ani de la inaugurarea Iulius Town! Vom cânta alături de Smiley, Spike, Taxi, vom avea seară de stand-up comedy cu Radu Bucălae, George Tănase, Ioana State, ne vom delecta cu delicii de la Street FOOD Festival, dar vor fi și alte surprize!

Joi, 7 septembrie 2023, dăm startul petrecerii aniversare „Picnic in My Town”, care va ține patru zile și va cuprinde de la Street FOOD Festival, concerte susținute de artiști apreciați la nivel național: Spike, Smiley și Taxi, până la momente artistice pentru cei mici.

Vineri, 8 septembrie 2023, te așteptăm la un spectacol de stand-up comedy, în centrul de evenimente Iulius Congress Hall, de la ora 20.00.


Intrarea se face în baza unui bilet de acces pe care poți să îl ridici de la Centrul Info, dacă ai bonuri fiscale (toate din aceeași zi) în valoare cumulată de minimum 50 de lei, de la restaurantele și cafenelele din Iulius Town. Radu Bucălae, George Tănase și Ioana State promit o seară plină de umor. Poți să intri în posesia invitației până vineri inclusiv, la ora 18:00, iar o persoană poate primi o singură invitație pe zi.

La „Picnic in My Town” vor fi aduse și cele mai apreciate food trucks în cadrul Street FOOD Festival. Preparate și băuturi alese, specificuri regionale și internaționale fac parte din oferta bogată din care vei putea alege în acest weekend.

De la „Picnic in my Town” nu vor lipsi nici personajele fantastice care vor crea o lume de basm pentru cei mici. Sâmbătă și duminică, în intervalul orar 16:00 – 17:00 și 20:00 – 21:00, Trio Butterflies vor aduce magia în Iulius Gardens, iar de la 18:00 până la 19:00, astrele Moon&Sun „vor coborî” pe Pământ pentru micii curioși.

Vino la „Picnic in My Town”, în perioada 7-10 septembrie, unde te așteaptă și alte surprize!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.