Polițist de frontieră din Timiș, multiplu campion naţional la culturism

Polițist de frontieră din Timiș, multiplu campion naţional la culturism

0
DISTRIBUIȚI

Adrian Lungu este angajat al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Timișoara și își desfășoară activitatea la Poliția de Frontieră Sânnicolau Mare din anul 2004. Acesta a câștigat al patrulea său titlu de campion național la începutul lunii septembrie, la Campionatul Național de Culturism și Fitness 2023.

„Colegul nostru a concurat alături de zeci de sportivi, în campionat fiind înscrişi aproximativ 1.200 de culturişti din România, bărbaţi şi femei. Adrian a concurat la două probe şi a reuşit să obțină primul loc la categoria Classic Physique 176 cm și vicecampion la culturism 90 kg. Pe lângă cele patru de titluri de campion, de-a lungul celor 17 ani de carieră competițională, a acumulat în palmares și două titluri de campion absolut – câștigător al tuturor categoriilor, șase titluri de vicecampion național și patru medalii de bronz.


De asemenea, a mai obținut și două titluri de campion naţional la powerlifting. Împreună cu soția, Adrian deține Clubul Sportiv Diamond Fitness, care a participat cu șapte sportivi la Campionatul Național de Culturism și Fitness 2023, iar trei dintre ei au ajuns pe podium, obținând două medalii de argint și o medalie de bronz. Component al lotului național, Adrian se pregăteşte acum pentru participarea la o altă competiţie, de data aceasta internaţională, Campionatele Balcanice care va avea loc anul viitor, urmând apoi să perticipe la Campionatele Europene și Campionatele Mondiale. Felicitări, Adrian!”, a transmis ITPF Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.