Pompierii în alertă. Pericol de explozie după ce o butelie cu acetilenă...

Pompierii în alertă. Pericol de explozie după ce o butelie cu acetilenă a luat foc

0
DISTRIBUIȚI

Intervenție de urgență în această după-amiază, în jurul orei 14:45, a pompierilor militari arădeni, care au fost solicitați pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o butelie cu acetilenă, aflată în incinta Carierei de Piatră din localitatea Păuliș.

„Pentru misiune au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.


La locul evenimentului au fost solicitați și pompierii voluntari ai SVSU Păuliș. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul unei butelii cu o capacitate de 60 de litri, încărcată cu acetilenă. În aceste momente, pericolul este îndepărtat. Pompierii militari au acționat pentru răcirea buteliei, închiderea acesteia și asigurarea măsurilor specifice”, a transmis ISU Arad.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar pompierii militari au acționat și pentru asigurarea unui perimetru de siguranță pentru protecția persoanelor aflate în proximitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.