Pompierii în alertă. Străzi și gospodării inundate în vestul țării, în urma...

Pompierii în alertă. Străzi și gospodării inundate în vestul țării, în urma ploilor abundente (foto)

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1061205597">

Pompierii din cadrul ISU Hunedoara au fost solicitați să intervină în mai multe situații apărute în urma codului portocaliu de averse torențiale de duminică seara.

„În urma precipitațiilor abundente din ultimele ore, mai multe străzi din municipiul Petroșani (zona Colonie) au fost inundate. La fața locului s-au mobilizat pompierii Detașamentului Petroșani cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de mare capacitate, o autospecială de serviciu și două motopompe portabile. Totodată, prin apel la 112 a fost semnalat faptul că în localitatea Petrila, pe strada Parângului, curtea unei case a fost inundată. La acest caz intervine SVSU Petrila”, a transmis ISU Hunedoara.

Până la ora 20:00, pompierii militari din cadrul Detașamentului Petroșani au intervenit în șapte situații de urgență generate de inundarea mai multor străzi și gospodării din municipiu, zona Colonie. Alte două intervenții sunt în desfășurare, iar pompierii continuă monitorizarea zonei afectate.

Vă reamintim că în partea de vest a țării sunt valabile avertizări cod portocaliu și cod galben de inundații, până mâine dimineață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.