Sărbătoare cu motoare: Hells Angels România a aniversat 10 ani de existență...

Sărbătoare cu motoare: Hells Angels România a aniversat 10 ani de existență (foto și video)

1
DISTRIBUIȚI
Fără Filtru a susținut un concert în cadrul acestui eveniment

La sfârșitul săptămânii trecute clubul de motocicliști Hells Angels România a împlinit zece ani de existență, iar evenimentul a fost sărbătorit într-un cadru deosebit la Mo – Li Park din Săcălaz, lângă Timișoara. La fața locului, organizatorii au pus la cale un eveniment cu ștaif, ce a inclus concerte muzicale, artificii, tort… și multe alte bunătățuri.

Trupa Fără Filtru a deschis partea muzicală cu un concert de nota zece ce a inclus alături de câteva cover-uri cunoscute și câteva compoziții proprii. „Ne-am bucurat de invitația celor de la Hells Angels de a cânta la aniversarea a zece ani de existență a lor. Noi nu cântăm o muzică atât de dură, e mai pop așa. Am rămas plăcut surprinși și am avut parte de câteva reacții ulterioare cât se poate de pozitive. A fost o zi frumoasă și ne-a făcut mare plăcere să susținem un concert aici“, ne-a declarat Chris Pappy Irinoiu, solistul formației Fără Filtru.

Printre cei care au susținut momente muzicale în cadrul acestei sărbători s-au mai numărat Raku și Arc of Time (Lugoj), iar una din surprizele serii a reprezentat-o recitalul susținut de Michael Dandanell din Danemarca. Artistul care este un prieten bun al clubului a interpretat la fața locului câteva piese interesante printre care s-a numărat și celebra Cant help falling in love (Elvis Presley), iar printre colaborările sale din trecut se numără și o inedită piesă cântată alături de Kylie Minogue (Only you).

„A fost un bun prilej pentru a face o petrecere pe cinste la care am invitat frații noștri de club din toată lumea.


Am avut motocicliști veniți din multe țări și ne-am bucurat să îi primim așa cum se cuvine la Timișoara. Am împlinit zece ani de când o ceată de motocicliști poartă pe spate cu mândrie însemnele clubului Hells Angels, cel mai faimos club de motocicliști din lume. Hells Angels MC Timișoara a fost o prezență activă și a participat la campanii umanitare sau de donări de sânge, adunări de fonduri pentru persoane defavorizate. Am sărbătorit acești zece ani alături de comunitatea moto din Timișoara  și i-am avut ca invitați pe Raku, care este un suporter al clubului, Fără Filtru, Arc of Time și Michael Dandanell din Danemarca. Mulțumim tuturor celor care au venit alături de noi la acest eveniment și ne dorim să ne vedem cu bine și la aniversarea a o sută de ani“, ne-a declarat Sorin Sunhine, membru fondator Hells Angels România și Hells Angels MC Timișoara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.