SCM Timişoara a pierdut jocul 2 din Cupă. Duelul cu Petrolul, întrerupt...

SCM Timişoara a pierdut jocul 2 din Cupă. Duelul cu Petrolul, întrerupt de problemele cu instalaţia de iluminat a sălii din Craiova

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timişoara / Facebook

„Leii din Banat” au pierdut cu prahovenii şi se află acum la mâna adversarelor în privinţa şanselor de a merge mai departe în Cupa României. A fost SCM Timişoara – CSM Petrolul Ploieşti 78-86 după o repriză suplimentară, într-un joc început cu probleme la instalaţia de iluminat a sălii, altfel moderne, din Craiova.

La fotbal, într-un alt duel între alb-violeţi timişoreni şi petrolişti ploieşteni, acum un an şi jumătate nocturna a căzut pe un stadion vechi, închis imediat apoi de autorităţile judeţene (proprietare).


La Craiova, într-o sală polivalentă nouă, show-ul a continuat, deşi au fost probleme cu instalaţia de iluminat şi la un meci de handbal jucat mai devreme, tot ieri.

„Probleme au fost și la încălzire, precum și la partida de handbal programată înainte.
O bună parte din perioada de încălzire a fost efectuată de jucătorii celor două echipe în întuneric sau în semi-întuneric, perioadele în care becurile au fost stinse alternând cu cele în care lumina a funcționat la parametri normali”, au scris cei de la SCM Timişoara pe pagina lor. Meciul s-a întrerupt când erau jucate doar două minute şi trei secunde iar tabela indica 6-5 pentru bănăţeni.

Timişorenii, care au acuzat şi probleme medicale, aveau să cedeze teren la reluarea în condiţii normale a jocului. Petrolul a câştigat sfertul 1 cu 24-17, respectiv sfertul 2 cu 12-9. Cele mai multe puncte s-au marcat în sfertul 3, unul forte pentru SCM (33-12!), dar adversarii au reuşit să ducă meciul în repriza suplimentară după sfertul 4 (încheiat 23-12 pentru Ploieşti). După 71-71 în cele patru reprize clasice, muntenii au fost mai lucizi în overtime şi au scăpat în câştigători cu un 15-7 „pe segment”.

Coşgheterul întâlnirii a fost Kenneth Funderburk jr., care a înscris 32 de puncte pentru ploieşteni. Dorde Dimitrijevic a fost principalul realizator al alb-violeţilor, cu 22 de puncte. Ceilalţi marcatori ai lui SCM au fost: Kesar 19 pt., Gajic 9, Lazar 8, E. Petrescu 7, Schipor 6, Grayson 3, Năsturescu 2 şi Mirkovic 2.

SCM Timişoara, învingătoare cu 70-67 în primul meci, vineri, chiar cu gazda SCM U Craiova, aşteaptă acum duelul din această seară dintre olteni şi prahoveni. Precum şi restul rezultatelor. Prima clasată din fiecare serie și cele mai bune două locuri secunde merg la turneul Final 8.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.