Spectacol sonor dedicat lui Victor Brauner: one man show cu Sergiu Corbu...

Spectacol sonor dedicat lui Victor Brauner: one man show cu Sergiu Corbu Boldor, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Un inedit spectacol sonor dedicat lui Victor Brauner numit „Fereastra (The Window of the Soul)”. Va avea loc miercuri, 20 septembrie, de la ora 21, la Nemesis Art Club în Timișoara. Spectacolul este un one man show performance construit de artistul Sergiu Corbu Boldor, iar Instrumentele folosite în cadrul acestuia sunt vioară, caval, looper și sintetizatoare. La baza spectacolului sonor stau tablourile lui Victor Brauner, tarotul și alchimia.

„Așa cum tabloul este învestit cu o viaţă proprie, o viață interioară, un „suflet“, tot astfel este și muzica mea. „Fereastra sufletului“ este cheia misterului unei ființe.


„Privirea este tot ce poate fi mai tulburător”. Aici sunetul meu se întâlnește cu tabloul lui Victor Brauner“, spune artistul.

Sergiu Corbu Boldor a absolvit Universitatea de Muzică din Oradea cu specializările Pedagogie muzicală și Interpretare vioară. Pe lângă vioară Sergiu „Corbu” Boldor a studiat ca instrumente secundare: chitara, chitara electrică, chitara bass, percuții, mandolină, fluier, caval, drâmbă. A urcat pe scenele naționale și internaționale, performând la vioară, împreună și alături de nume ca: Phoenix, Celelalte Cuvinte, Partizan, Dirty Shirt, Semnal M, Taxi, Hara, farfarello, Byron, Haggard, Guano Apes etc. A fost membru fondator la trupa Azepam din Oradea și violonist la trupa Popa Șapcă din Timișoara. A inițiat și coordonat propriile proiecte muzicale ca: AD HOC, 2 fire 2 paie, Intensitate Epic Sonoră. În prezent colaborează ca violonist cu trupa Hara și corul All’s Choir, muzicieni din Opera Națională Română și Filarmonica George Enescu București. Din 2017 este inițiatorul și coordonatorul Proiectului Muzical „Corbu”.  În 2021 Sergiu Corbu Boldor, alături de Liviu Farcaș și Victor Mihai au realizat live coloana sonoră a celor 25 de ore și 30 de minute de spectacol din cadrul proiectului manifest „Hektomeron” al Teatrului Național „Marin Sorescu”.  În 2022 a realizat concertul-spectacol „Din Furtună”, în cadrul Festivalului Internațional Shakespeare, organizat de Teatrul „Marin Sorescu” din Craiova. Tot în 2022 a deschis Festivalul Fringe cu spectacolul sonor Dezleganie, spectacol dedicat lui Constantin Brâncuși.

Accesul la evenimentul care va avea loc în Timișoara se face pe bază de rezervare la numărul de telefon 0770118185.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.