Time to Rock ajunge la Cenad: seară de concerte cu trupele The...

Time to Rock ajunge la Cenad: seară de concerte cu trupele The Bandits și Kaleton Music

0
DISTRIBUIȚI
The Bandits

Seria de evenimente intitulată Time To Rock ajunge la sfârșitul acestei săptămâni la Cenad, unde amatorii de concerte vor avea parte de o seară specială alături de formațiile The Bandits și Kaleton Music.

Trupa The Bandits, formată din Sorin Stroie, Alexandru Munteanu, Tibor Aranyi, Francis Mozes și Răzvan Munteanu, s-a făcut remarcată cu albumul de debut „Povești din Pandemie“. Proiectul care a apărut în timpul pandemiei abordează un stil balcan rock umoristic presărat cu ironii fine, iar la capitolul influențe muzicale se regăsesc și porțiuni de funk sau electro. Unul din single-urile prezente pe discul de debut,  „Țuică de Banat”, are parte de un videoclip filmat la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, de către SharpShooter Media Production, prin Denis Moldovan, Mia Moldovan și Rafael Vasilcin , iar printre actorii care apar în acesta se numără Claudiu Dogaru, Jasmina Mitrici și  Ionuț Pîrvulescu.


O altă melodie a trupei poartă numele de „Băiat talentat” și a fost compusă în memoria lui Tase Pârvu, un artist cunoscut și respectat în zona de vest a țării, care a murit cu trei ani în urmă.

Kaleton Music

Kaleton Music a debutat în 2021 sub numele „Da capo”. Formată de Karina Băncescu (clape) și având în componență pe Paul Manole (tobe), Noris Mătușoiu (chitară solo), Andrei Vîlceanu (chitară ritm), Vesna Popov Stoișici (voce) și Vladimir Jacimovski (chitară bass), trupa își propune să ducă muzica rock la un nivel nou, în ritmuri proprii.

Concertul susținut de The Bandits  și Kaleton Music va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 19, la Centrul Cultural Cenad și este organizat de Time to Rock  în colaborare cu Asociația Culturală PUSTA. Proiectul face parte din Programul cultural național “Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023” și este finanțat prin programul OverBorder Culture+, realizat de Centrul Cultural și de Artă al Județului Timiș, cu fonduri alocate din bugetul de stat prin Ministerul Culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.