Tineri amenințați cu arme albe și jefuiți pe stradă, la Timișoara

Tineri amenințați cu arme albe și jefuiți pe stradă, la Timișoara

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1467274990">

Doi tineri au fost jefuiți în seara zilei de joi, pe bulevardul Gheorghe Lazăr din Timișoara, de trei persoane care i-au amenințat cu arme albe.

„La data 21.09.2023, în jurul orei 23:00, polițiștii timișoreni au fost sesizați cu privire la faptul că doi tineri, o fată în vârstă de 19 ani și un băiat de 22 de ani, au fost deposedați de alți trei bărbați necunoscuți de suma de 200 de lei și un telefon mobil, sub amenintarea unui baston telescopic și a unui obiect ascuțit, în timp ce se deplasau pe trotuarul de pe bulevardul Gheorghe Lazăr din municipiul Timișoara”, a transmis IPJ Timiș.

Echipajul de poliție format din polițiștii Secției 1 Rurale și Secției 2 Urbane Timișoara s-au deplasat de urgență la fața locului, reușind depistarea celor trei bărbați în zona comiterii infracțiunii.

„Cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, iar în urma probatoriului administrat, cei trei bărbați în vârstă de 15, 22 și 27 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar în cursul zilei de 22 septembrie 2023, magistrații au dispus măsura arestului preventiv pentru cei doi majori”, au comunicat polițiștii.

Cei doi tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

1 COMENTARIU

  1. in piata victoriei colcaie noaptea tarziu de ciudati, polita locala sta de frica la nonstopul de pe piatra craiului. NU VOR SA PATRULEZE DE FRICA. POLITIEI LOCALE II ESTE FRICA DE BANDITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.